Un grup comando special antrenat sa te salveze din viata reala

Un grup comando special antrenat sa te salveze din viata reala

Asta-i pentru voi, barbatii care ati indurat cu stoicism neplacerile vietii. Fie ca s-au deghizat intr-o cina obositoare cu seful vostru, fie intr-un dineu presarat cu actionari care v-au facut maselele sa trosneasca subtil, fie intr-un maraton de seriale stupide impus de jumatatea voastra sau in tortura unei zile de cumparaturi cu familia voastra, toate responsabilitatile pe care nu le-ati vrut se vor sterge temporar cu buretele. 

Pentru ca ati fost cuminti si ati suportat fara sa cracniti, o trupa de comando va va salva. Sigur, ati putea sa va inscenati moartea sau sa plecati dupa o sticla de lapte si sa nu va mai intoarceti niciodata, dar nu asta este modalitatea prin care un barbat adevarat isi rezolva problemele. E mult mai simplu: va lasati rapiti de membrii Call of Duty. Noul trailer, care anunta lansarea DLC-ului (downloadable content) Call of Duty Ghosts: Onslaught, este narat de actorul britanic Stephen Graham si realizat de agentia 72andSunny. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related