PRAIS Corporate Communication adauga Wienerberger Sisteme de Caramizi in portofoliul de clienti

PRAIS Corporate Communication adauga Wienerberger Sisteme de Caramizi in portofoliul de clienti

In urma unui pitch organizat in noiembrie 2013, PRAIS Corporate Communications a castigat contul Wienerberger Sisteme de Caramizi, lider national al pietei de zidarie.

PRAIS Corporate Communications asigura companiei Wienerberger Sisteme de Caramizi servicii de consultanta legate de conceperea si implementarea strategiei anuale integrate de relatii publice si comunicare corporativa, relatii media, evenimente specifice si comunicare de brand, anunta un comunicat emis de agentie.

“Ne-a convins experienta indelungata, creativitatea, precum si perspectiva actuala a echipei PRAIS asupra dinamicii pietei de materiale de constructii din tara noastra. Avem o viziune comuna asupra modului in care vom raspunde asteptarilor clientilor si partenerilor, comunicand despre calitatea si inovatia produselor noastre, eficienta lor energetica, precum si despre implicarea activa a echipei noastre in proiecte comunitare. Acestea sunt premisele pozitive care stau la baza colaborarii noastre”, a declarat Corneliu Fecioru (membru in Consiliul de Administratie al Wienerberger Sisteme de Caramizi, Vanzari si Marketing).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related