Un program de premii pentru clientii Banca Romaneasca si Western Union, promovat printr-o campanie semnata de the Syndicate

Un program de premii pentru clientii Banca Romaneasca si Western Union, promovat printr-o campanie semnata de the Syndicate

the Syndicate a gandit campania "DA! Poti castiga o excursie si garantat minute internationale", care promoveaza programul de premii pentru clientii care realizeaza transferuri de bani prin Western Union in orice sucursala a Bancii Romanesti, informeaza un comunicat emis de banca. Campania porneste de la ideea de a-i aduce mai aproape pe cei dragi.

Astfel, la trei tranzactii efectuate in perioada 16 decembrie 2013 – 31 martie 2014, clientii primesc garantat o cartela telefonica cu un cod de activare a 60 de minute internationale, la care se adauga posibilitatea de a castiga, prin tragere la sorti, marele premiu constand intr-un bilet dus-intors spre orice destinatie din Europa, la alegerea clientului, si bani de buzunar, constand in diferenta de bani dintre costul biletului si suma de 2.000 Euro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related