Ce si KUMM despre chitara, bas, tobe, clape si saxofon

Ce si KUMM despre chitara, bas, tobe, clape si saxofon

Una dintre piesele cantate de Dan Byron si Luiza Zan, in formula Live Acoustic Duo, pe 6 februarie, in club The Tube din Bucuresti a fost Teardrop. Cei doi au incalzit atmosfera pentru fanii trupei KUMM, care urma sa lanseze in seara respectiva cel de-al saselea album - "A Mysterious Place Called Somewhere". In aplauzele oamenilor care se inghesuisera in spatiul mic dintre scena si mese, au inceput sa cante Eugen Nutescu (Oigan), Kovacs Andras, Mihai Iordache, Utu Pascu, John Ciurea si Ana-Cristina Leonte (special guest).   

Dintre membrii actuali ai trupei, numai claparul Kovacs Andras si chitaristul Eugen Nutescu sunt alaturi de trupa de la infiintarea ei, din 1997. Formata ca trupa de rock alternativ in Cluj-Napoca, KUMM a mai fost influentata de-a lungul timpului de curentele brit pop, psihedelic, progresiv, indie, jazz, blues. In ianuarie 1998 a fost ales numele "KUMM", care in tatara inseamna nisip. In cei 17 ani de activitate, trupa a lansat pe piata albumele Moonsweat March (2000), Confuzz (2002), Angels & Clowns (2005), Different Parties (2006), Far From Telescopes (2009) si A Mysterious Place Called Somewhere (2014) si a participat la festivaluri locale si internationale precum Sziget, Sarvar, Peninsula, Stufstock, festivalul Gondola d'Oro de la Venetia, Fete de la Musique, Rock'n'Coke Festival sau Cramps Festival.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related