eventures devine partenerul Havas Sports & Entertainment in Romania

eventures devine partenerul Havas Sports & Entertainment in Romania

eventures a anuntat semnarea unui parteneriat strategic cu Havas Sports & Entertainment (HS&E), reteaua de brand engagement a grupului Havas. Acest parteneriat are ca scop extinderea activitatilor agentiei HS&E din Estul Europei, aceasta fiind deja prezenta in pietele din Polonia si Rusia, arata un comunicat emis de agentie.

"Suntem foarte entuziasmati sa intram pe piata din Romania si sa sustinem clientii interesati de expertiza locala, in Europa de Est, precum si de forta unei retele globale. Ideile inedite ale eventures bazate pe noi tehnologii si pasiune se potrivesc perfect viziunii si spiritului HS&E. Suntem nerabdatori sa colaboram cu clientii eventures, sa le satisfacem nevoile de comunicare globala si, in acelasi timp, sa le furnizam o oferta completa clientilor nostri care isi propun sa ajunga pe piata din Romania. Suntem dornici sa realizam lucruri marete impreuna", a declarat Lucien Boyer (Presedinte & CEO Global, Havas S&E).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated