Pantastic Mobile – rezultatul unui parteneriat intre Mercedes-Benz si Pizza Hut Delivery, coordonat de GolinHarris

Pantastic Mobile – rezultatul unui parteneriat intre Mercedes-Benz si Pizza Hut Delivery, coordonat de GolinHarris

GolinHarris, alaturi de Mercedes-Benz si Pizza Hut Delivery, a lansat Pantastic Mobile, o masina de livrat pizza, in cadrul unei campanii de promovare a noului model Citan din gama Mercedes-Benz. Pantastic Mobile a livrat produse Pizza Hut in Bucuresti in primele luni ale anului, iar proiectul a inclus si un concurs online, arata un comunicat emis de agentie.

In perioada 25 noiembrie – 6 decembrie, utilizatorii care s-au inscris in aplicatia dedicata de pe pagina de Facebook a Pizza Hut Delivery au putut  castiga zilnic pizza. De asemenea, la finalul concursului online organizat de GolinHarris, alaturi de Mercedes-Benz si Pizza Hut Delivery, unul dintre participanti a castigat un test drive special cu Mercedes-Benz Citan. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related