Eucerin lanseaza Manifestul pentru expresivitate, o campanie semnata de FCB Bucharest

Eucerin lanseaza Manifestul pentru expresivitate, o campanie semnata de FCB Bucharest

FCB Bucharest a creat pentru Eucerin "Manifest pentru expresivitate", o campanie de PR derulata in mediul digital ce incurajeaza femeile sa aiba grija de expresivitatea propriului chip odata cu inaintarea in varsta. Campania isi propune sa sporeasca notorietatea gamei Eucerin VOLUME-FILLER - o gama adresata femeilor mature ce incep sa-si piarda conturul si volumul tenului, arata un comunicat emis de agentie.

Conceptul creativ al campaniei a pornit de la un insight real, conform caruia primele semne ale pierderii volumului sau conturului facial se reflecta in pierderea expresivitatii tenului. Expresia faciala se modificasi tradeaza in permanenta o stare de oboseala, stres sau tristete, chiar si atunci cand traim de fapt o stare interioara de bine.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Republika

Republika este o agentie romaneasca lansata in anul 2008, initial pozitionata ca agentie de social media intr-o perioada in care comunicarea brandurilor romanesti pe Facebook era abia la inceput. Odata cu extinderea... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related