Ogilvy&Mather -"In Book" la D&AD Awards

Ogilvy&Mather -"In Book" la D&AD Awards

Spotul "Miracolul" realizat de Ogilvy&Mather Romania pentru promovarea Festivalului de Animatie Anim’Est 2013 a intrat "In Book", anuarul celei de a 52-a editie a D&AD Awards, conform unui comunicat emis de agentie. "In Book" este o colectie a celor mai creative lucrari ale anului.

D&AD Awards, in mod curent cunoscute drept "Yellow Pencils", sunt prestigioase premii creative respectate pe plan international ce promoveaza si recompenseaza cele mai bune proiecte din industria de publicitate.

La D&AD Awards 2014 sunt evaluate 27 de categorii diferite, cuprinzand toate aspectele comunicarii - de la art direction la arhitectura, de la music videos la fotografie. Peste 24.000 de intrari din peste 60 de tari au fost  analizate in acest an timp de 10 de zile de catre  270 de membrii ai juriului,  selectati pentru expertiza lor in domeniul comunicarii creative, toti in cautarea de idei marete, impecabil executate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Companii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated