[UPDATE] 12 agentii romanesti nominalizate la SABRE Awards EMEA 2014

[UPDATE] 12 agentii romanesti nominalizate la SABRE Awards EMEA 2014

The SABRE Awards EMEA (Europe, the Middle East and Africa) 2014 si-a anuntat astazi finalistii. Printre acestia se numara 11  12 agentii romanesti: THE PRACTICE cu 4 nominalizari, Porter Novelli Public Relations si Grafitti PR cu cate 3 nominalizari, GolinHarris, IMAGE PR si Rogalski Damaschin PR cu cate 2 nominalizari, McCann PR, Ogilvy&Mather, Rusu + Bortun Brand Growers, Grayling, GMP PR si People PR cu cate o nominalizare.

Mai jos se gaseste lista completa a nominalizarilor:

THE PRACTICE :
Consumer Marketing (New Product): Lansarea Samsung Galaxy S4 - Life is a mission. Here's your companion.
Advocacy, Crisis Management: Gestionarea crizei chiftelutelor suedeze pentru IKEA Romania.
Home & Furniture: IKEA Romania – Jucariile de plus vor sa mearga la scoala.
Technology, Consumer Elctronics:VARTA Rayovac Remington Romania - Ready 2 Use pentru copilul tau!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related