[Noaptea Agentiilor 2014] La Geometry Global, oamenii au devenit GIF-uri si GIF-urile au devenit oameni

[Noaptea Agentiilor 2014] La Geometry Global, oamenii au devenit GIF-uri si GIF-urile au devenit oameni

Ce bine ca strada Frumoasa e chiar frumoasa. Mi s-ar fi parut tragic daca numele asta i-ar fi revenit vreunei stradute dintr-un cartier marginas, plin de blocuri. Asa, pe langa Calea Victoriei, ii e numai bine. Pacat ca e sufocata de masini parcate, dar cred ca nici macar astea nu reusesc sa-i stirbeasca esteticul. Va zic despre ea pentru ca am ajuns aseara acolo, pe o bicicleta de la Cityclete, ca sa vad cum e petrecerea data de Geometry Global in Noaptea Agentiilor.

Curtea lor era plina de oameni si as vrea sa-mi cer scuze si pe aceasta cale celor pe care i-am lovit cu rotile, ghidonul si pedalele, incercand sa-mi fac loc spre rastelul de biciclete. Tot asa, vreau sa-i multumesc domnului care a tinut de celelalte biciclete, ca sa nu le daram eu cand mi-am scos-o pe a mea. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related