Noaptea Agentiilor: partea a sasea si razbunarea (I)

Noaptea Agentiilor: partea a sasea si razbunarea (I)

Anul asta Noaptea Agentiilor face sase anisori. E deja maricica, cu noi si noi orasele adaugandu-i-se in fiecare anisor. Dar pana sa aflam de alte orasute participante, haideti sa vedem ce se intampla la noi, in capitalisoara. Ne scuzati diminutivele, dar nu putem sa fim prea seriosuti cand se pregatesc atatea petrecerisoare fainute (nu ca n-ar fi faine-faine, dar trebuie sa pastram aceeasi nota).

Pentru voi, cei mai putintel intiati in ale Noptisorii, va spunem ca daca va plac petrecerutele cu iz intelectualut care nu se iau foarte in seriosut, dar care se iau (v-am derutat un pic, nu?), trebuie sa va alegeti din listuta lunguta de evenimentute de pe 2 aprilie, anisorul curentut. De fapt, ce prostiute zic eu aici? Nu va alegeti, jucati-va cu cate putintel din fiecare:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Centrade Cheil

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Kubis Interactive

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agentii de digital de pe piata din Romania si ofera solutii de marketing online adaptate nevoilor clientului. De la campanii de consumer engagement pana la productie si... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated