Noaptea Agentiilor: partea a sasea si razbunarea (I)

Noaptea Agentiilor: partea a sasea si razbunarea (I)

Anul asta Noaptea Agentiilor face sase anisori. E deja maricica, cu noi si noi orasele adaugandu-i-se in fiecare anisor. Dar pana sa aflam de alte orasute participante, haideti sa vedem ce se intampla la noi, in capitalisoara. Ne scuzati diminutivele, dar nu putem sa fim prea seriosuti cand se pregatesc atatea petrecerisoare fainute (nu ca n-ar fi faine-faine, dar trebuie sa pastram aceeasi nota).

Pentru voi, cei mai putintel intiati in ale Noptisorii, va spunem ca daca va plac petrecerutele cu iz intelectualut care nu se iau foarte in seriosut, dar care se iau (v-am derutat un pic, nu?), trebuie sa va alegeti din listuta lunguta de evenimentute de pe 2 aprilie, anisorul curentut. De fapt, ce prostiute zic eu aici? Nu va alegeti, jucati-va cu cate putintel din fiecare:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Kubis

Kubis is an integrated communication agency, digitally led, performance driven. Half geek, half creative. We produce content into the right consumer context. A context shaped more and more by technology which... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related