[Noaptea Agentiilor 2014] Oamenii de la DDB si Tribal Worldwide sunt niste pasionali

[Noaptea Agentiilor 2014] Oamenii de la DDB si Tribal Worldwide sunt niste pasionali

De pe terasa de la ultimul etaj al cladirii thegroup se vede foarte frumos turnul ala nou de la Aurel Vlaicu, cea mai inalta cladire din Bucuresti, care noaptea e luminat in toate culorile pamantului. Asta a fost ieri fundalul petrecerii date de DDB si Tribal Worlwide cu ocazia Noptii Agentiilor.

Am ajuns acolo devreme, pe la 20:30, pe bicicleta mea smechera de la Cityclete, si am fost intampinat de o bruneta bine, care m-a directionat spre terasa. Nu am stiut din prima sa folosesc liftul, dar m-am descurcat pana la urma, si am descins printre oamenii de pe strada Praga, cu aparatul de fotografiat in mana. Tema petrecerii a fost "pasiunea de dupa 6", adica toti cei care au ajuns acolo au fost incurajati sa discute despre pasiunile lor. Ba mai mult, le-au putut scrie pe niste mici tablite, doar ca sa se fotografieze cu ele in mana. Publicitarii organizatori mi-au spus ca o sa le stranga pe toate (fotografiile) si o sa faca o mare carte a pasiunilor de dupa 6. Abia astept sa vad ce iese. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related