Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri din categoriile Bookstores si Fashion - Multibrand stores in online in martie 2014

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri din categoriile Bookstores si Fashion - Multibrand stores in online in martie 2014

Sectorul Bookstores a generat in luna martie a acestui an peste 5.000 de aparitii in online, cu 12% mai putin ca in luna februarie, si un viewership de peste 7 milioane. Vizibilitatea sectorului a crescut cu 21% in presa online, cu aproape 11% pe bloguri & forumuri si cu aproape 7% pe retelele sociale. Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

 

Topul vizibilitatii brandurilor de Bookstores, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele utilizate, este condus in luna martie de catre Carturesti, Libraria Humanitas si Diverta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated