Raluca Balint - de la pasiunea pentru trandafirii englezesti de gradina la o cariera de creator floral

Raluca Balint - de la pasiunea pentru trandafirii englezesti de gradina la o cariera de creator floral

Sa zicem ca ai avea de ales intre a-ti petrece zilele printre flori ori printre corporatisti. O intrebare aproape retorica la prima vedere, dar gandeste-te: in ce directie ai merge?

Nu multi am lua calea florilor [introdu-ti propriul vis irealizabil aici]. Raluca Balint, insa, si-a luat inima-n dinti si chiar asta a facut. A renuntat la jobul de la Leo Burnett si a plecat prin lume cu familia. S-a intors apoi pe meleaguri autohtone, dar nu pentru mult timp; avea sa plece la studii, in Londra, pentru a-si urma pasiunea din copilarie pe plan profesional - florile.

Noi i-am vazut creatiile indeaproape, cu ocazia unor buchete primite de la Publicis. Avem un exemplu mai jos, dar gasiti mai multe creatii de portofoliu pe site-ul oficial al Ralucai. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related