Danone.ro, relansat ca o platforma inovatoare de comunicare semnata WEBSTYLER

Danone.ro, relansat ca o platforma inovatoare de comunicare semnata WEBSTYLER

WEBSTYLER a creat noul site Danone Romania, care isi propune sa devina centrul ecosistemului digital al brandului, aducand vizitatorilor functionalitati noi pe o platforma interactiva. Site-ul este construit in jurul subiectelor de interes pentru consumatori, permite o navigare usoara si conecteaza toate celelalte platforme online ale Danone Romania, fie micro-site-uri tematice sau social media, arata un comunicat emis de Prais.

Continutul site-ului este organizat in opt sectiuni, pe care utilizatorul poate ajunge atat din meniul principal, cat si din zone secundare de afisare. Printre informatiile prezentate de noul site, se numara si prezentarea echipei de top management atat din perspectiva profesionala, cat si personala, prin prisma pasiunilor din timpul liber al fiecaruia dintre membrii echipei – in Centru media:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

SectiuneRelated