Utilizatorii pot umple portbagajul noului SEAT Leon ST cu iepuri de plus, intr-o campanie semnata Interactions

Utilizatorii pot umple portbagajul noului SEAT Leon ST cu iepuri de plus, intr-o campanie semnata Interactions

Pentru lansarea modelului SEAT Leon ST, Interactions a creat "Provocarea Seat", o campanie online prin care utilizatorii pot testa cate obiecte incap in portbagajul masinii. Pe platforma proiectului, oricine poate alege ce vrea sa introduca in portbagaj, dintre peste 70 de obiecte disponibile, arata un comunicat emis de agentie.

Campania este sustinuta si de o serie de materiale de media pe care utilizatorii le pot descarca de pe site. De exemplu, obiecto-metrul care le permite soferilor sa isi masoare dimensiunile portbagajului propriu. 

Prin remarketing, utilizatorii sunt tinuti la curent cu ce alte obiecte au mai fost introduse in portbagaj, iar campania de Google Search ii anunta pe acestia ca, de exemplu, este inutil sa mai caute un hamac, deoarece a fost deja adaugat in portbagaj.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related