Provident lanseaza campania promotionala "Imprumutul pentru o vara pe cinste"

Provident lanseaza campania promotionala "Imprumutul pentru o vara pe cinste"

Provident Financial Romania a lansat campania promotionala "Imprumutul pentru o vara pe cinste". Campania este comunicata national la TV si radio, in presa (centrala si locala), in zone comerciale, transport in comun si cu ajutorul unor actiuni de BTL locale, organizate cu ajutorul echipelor de vanzari din teren. Conceptul si declinarile campaniei sunt semnate Jazz Communication, Initiative s-a ocupat de selectia si achizitionarea mediilor de comunicare, iar McCann PR a realizat promovarea campaniei integrat, informeaza un comunicat din partea McCann PR.

Astfel, pana in 24 august, Provident le ofera clientilor care iau un imprumut posibilitatea de a castiga prin tragere la sorti 10 premii saptamanale in valoare de 1.500 de lei fiecare. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related