Au inceput inscrierile la MarkDay, evenimentul ce promite sa creasca potentialul de marketing al businessului dumneavoastra

Au inceput inscrierile la MarkDay, evenimentul ce promite sa creasca potentialul de marketing al businessului dumneavoastra

Evenimentul dedicat in intregime marketingului digital revine anul acesta cu cele mai noi practici din acest domeniu.

In data de 31 octombrie, in cadrul TeCOMM, va avea loc in Cluj-Napoca cea de-a doua editie a evenimentului, iar pentru prima data, in data de 21 octombrie, MarkDay se extinde cu un nou format pentru audienta din Bucuresti.

Explore.Discover.Learn.Apply este deviza de la care porneste acest eveniment, iar pentru a facilita acest proces speakeri internationali, cu o experienta incontestabila in acest domeniu, vin sa ne impartaseasca cele mai noi si de succes solutii aplicate in Europa si nu numai.

Michael Leander, Luke Brynley – Jones si Ilyan Kovatchev sunt doar cativa dintre cei care se vor prezenta in fata dumneavoastra cu scopul de a va oferi solutii practice si sfaturi concrete in ceea ce priveste obtinerea unor rezultate mai bune si cresterea potentialului de marketing al businessului pe care il reprezentati.

Email marketing, marketing automation si campaniile virale sunt doar cateva dintre tehnicile pe care le veti imbunatati in urma workshopurilor sustinute, iar daca la toate acestea adaugam strategiile care au dovedit rezultate mai bune si mai calificate obtinute din utilizarea continutului in procesul de marketing, succesul este doar la un pas distanta.

Inscrierile se pot face aici pentru editiile din: Cluj- Napoca  &  Bucuresti

MarkDay este organizat de Libero Events - agentie organizatoare de evenimente care contribuie, de peste 5 ani, la dezvoltarea mediului de business romanesc prin crearea unui mediu propice dezvoltarii profesionale, oferind totodata nelimitate oportunitati de networking.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related