EuroMiniStorage ar putea depozita toata Fabrica la ADfel 2014

EuroMiniStorage ar putea depozita toata Fabrica la ADfel 2014
Foto: Ionut Marius, Uncle Jeb Studio

EuroMiniStorage si-a facut joi intrarea pe terasa de la Fabrica, ca sa se faleasca la ADfel ca poate depozita chiar orice. Toti vizitatorii stabilimentului au fost intampinati inca de la poarta de o constructie complicata, din cutii EuroMiniStorage (multe cutii EuroMiniStorage), al caror volum, pus unul langa altul, ar putea sa sustina, pe rand, toata bautura din bar, toate activarile si tot mobilierul din terasa. Ia uite aici:


Foto: Miluta Flueras

Si asta nu e tot. Zece cutii EuroMiniStorage, altele decat cele din constructie, au fost amplasate aleator prin terasa si cine a avut curajul sa le deschida a putut descoperi in ele un pahar de bere gol care, dus la bar, se umplea gratuit. 


Foto: Miluta Flueras


Foto: Miluta Flueras

Toate cutiile de care v-am zis mai sus o sa stea pana dumunica la Fabrica, iar EuroMiniStorage mai pregateste o proba pentru participantii ADfel. Vineri si sambata, la una dintre mesele de pe terasa se va afla o cutie goala, inconjurata de multe multe obiecte, iar oricine ghiceste cate obiecte intra la fix in ea castiga pe loc o bere si se inscrie automat intr-o tombola cu spatii la EuroMiniStorage.

Mai multe poze de ieri avem aici:

 

Deci ne ramane doar sa think inside the box. Pentru ca EuroMiniStorage depoziteaza chiar orice.

EuroMiniStorage este primul depozit cu auto-servire din Romania, cu o suprafata de 7500 mp pe trei niveluri si cu peste 1000 de unitati pentru depozitare.

ADfel este un eveniment IQads, care are loc intre 18 si 24 august, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe ADfel.ro si pe IQads.ro sunt prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related