TOMI X-tra iute te arde, pompierii te sting

TOMI X-tra iute te arde, pompierii te sting

Peripetind ieri pe la ADfel, brusc vad rosu si aud alarme care anunta o interventie. Veneau pompierii. Doi barbati alearga sprinten prin terasa sub o mare de priviri uimite. Ce sa fie, unde-i focul? Victima, o domnisoara; alaturi de ea, un buton rosu. Pompierii sar s-o salveze, o iau pe sus, cu tot cu scaun, si o duc pe brate la intrare in Fabrica. Unde consoartele lor baga furtunul. Aha, mancase niste ketchup foarte iute, sa-i spunem TOMI, si avea nevoie de o racoreala ca la carte.

Ochii imi sclipeau din ce in ce mai tare, n-as sti sa va spun de ce. Butonul ala era al meu. In scurt timp, m-am trezit cu o gramada de oameni in jurul meu. Aveam regie. Pe care n-o voiam, dar ce sa fac. Asa m-am trezit pe frunte cu un sistem de curele elastice care sustineau un GoPro, cu parul vraiste si indemnata de oameni cu camere video in mana sa ma apropii de butonul care fusese adus la masa, sa stau cu capul langa el, sa ma uit in 7 parti si, intr-un final, sa-l apas de mama focului.

Zic bine, hai. C'est la vie. Incep luminile, incepe alarma, eu cuminte pe bancuta mea. Iata-i cum vin - in alergare usoara. Pana sa ma dezmeticesc, m-au luat pe sus repede, fara discutii, catre locul faptei. M-au parasit in vazul lumii. Intra-n scena fetele cu furtunurile. M-au stropit, am tipat, am ras, cu siguranta m-am trezit. Mi-au dat ketchup, mi-au dat un tricou foarte uscat (nu te lasa de izbeliste) si m-au dus la loc la masa, tot in brate. Ce sa zic, mi-a placut.

Daca suna distractiv, perfect, pentru ca TOMI isi aduce X-tra Hot Station-ul cu pompieri fortosi si pompierite sexy si azi, sambata, si maine, duminica, la Fabrica, intre 18:00 si 23:00. Vi-i recomand cu draga inima. Cine stie, poate se mai lipeste butonul si de mine. Acum ma pun undeva intr-un spate indepartat sau poate ii chem sa ma ia de jos de la subsol, vedem.

ADfel este un eveniment IQads, care are loc intre 18 si 24 august, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe ADfel.ro si pe IQads.ro sunt prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related