Activare pe furis la ADfel 2014 - realitati de vacanta, suprapuse imperfect

Activare pe furis la ADfel 2014 - realitati de vacanta, suprapuse imperfect

Dorin Moldoveanu. Om de film, polivalent, participant la ADfel in calitate de videograf. Conform martorilor, Dorin a fost vazut in intervalul 18-24 august prin Terasa Fabrica plimbandu-se cu un aparat pe film in mana si ademenind in repetate randuri publicul la poze. Cei care-i picau victime erau surprinsi pe loc, fara rusine. Apoi, cat ai zice peste, disparut era Dorin. Se retragea, statea la panda.

O fata a declarat, speriata: "Era cret, cu ochelari. N-arata periculos, parea chiar friendly. Tot spunea ca vrea sa ne faca poze. Il vazusem filmand de mai multe ori, dar am crezut ca e si, si, ca merge pe ambele directii". (N.R. foto si video)

Nimeni n-ar fi banuit atunci intentiile lui Dorin. De fapt, el desfasura in secret o activare neconventionala proprie. Intrebat despre cele intamplate, intr-un final a marturisit:

      "Activarea mea de la ADfel a constat in fotografii facute pe un film pe care il mai expusesem o data in vacanta la mare. Asa ca portretele pe care le-am facut in timpul festivalului apar peste fotografiile cu plaja, valuri si corturi.

      Nu am avut deloc control asupra suprapunerilor, aparatele si-au impartit cadrele cum au gasit de cuviinta; ce puteam eu alege de exemplu a fost in prima faza texturile pe care le-am fotografiat la mare, expunerea putin mai jos ca sa se vada ceva si din fotografiile expuse ulterior. Practic am imbinat conceptul festivalului in fotografiile mele fiindca tema editiei #9 a fost Vacanta."


Pentru mai multe dovezi - fotografii pe film, videoclipuri visatoare si altele - indreptati-va catre pagina lui de Facebook. Acum, haideti mai in josul paginii, urmeaza imagini socante.

 
Dorin "Ulaia Marbra" Moldoveanu

 
Prinsi in frenezia ZUZU


Intr-o alta viata, fluture


Ploaie de nisip

Tot la plaja-ti sta capul


Un fel de panorama

Ce vezi tu la orizont?


Daca ar fi sa povestim, am face-o la o Cola


Am visat un loc de joaca

Albumul intreg se gaseste aici.

Specificatii tehnice:
Aparate: SMENA Symbol (plaja) + OLYMPUS AF-1 (ADfel)
Film: Lomography (35mm, ISO 100)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related