Voltaj - #DeLaCapat cu Craft Interactive

Voltaj - #DeLaCapat cu Craft Interactive

Milioane de romani sunt plecati in strainatate, lasandu-si copiii singuri, pentru ca nu au alta solutie. Se duc spre mai bine poate. Dar unii copii lasati singuri acasa traiesc adevarate traume si pot fi afectati profund de lipsa parintilor.

Trupa Voltaj e implicata de multi ani in proiecte sociale, pentru tineri si copii, pentru ca muzica lor a fost mereu un liant cu cei cu spirit tanar. Sansele de dezvoltare, sansele pentru un trai decent au devenit un subiect tot mai sensibil. Si-au propus sa atraga atentia asupra acestor probleme si modul cel mai potrivit pe care l-au gasit a fost acela de a face ce stiu ei sa faca mai bine, in favoarea unor proiecte care rezolva probleme concrete. Asa a aparut piesa “De la capat” iar ce a urmat a fost o continuare fericita a colaborarilor incepute acum 5 ani: cu un regizor minunat si cu oamenii de la doua organizatii foarte implicate, care gestioneaza cateva probleme delicate ale Romaniei.

"Calin Goia ne-a cerut ajutorul pentru acest proiect intr-o seara. Am zis da din prima. Nici pentru noi nu e o premiera, agentia Craft Interactive fiind implicata in diferite proiecte cu iz filantrop: sponsorizam un festival international de blues care se mandreste azi cu o istorie de 10 ani, sprijinim scoala de actorie Inlight care ajuta pe oricine sa se dezvolte personal printr-o metoda inovativa de actorie, iar acum a venit acest proiect care va primi efortul nostru complet. Asa cum Voltaj face ce stie mai bine sa ajute, asa si noi, ne punem la dispozitie experienta pentru a constientiza situatia delicata a acestor copii, in speranta ca vor avea mai multe sanse la o viata decenta in viitor, cu ajutorul nostru."
Liviu Florescu, Craft Interactive

“Copiii si tinerii din Romania aflati in dificultate, indiferent daca aceasta e de natura materiala, sufleteasca sau de acces la educatie, trebuie sa fie in centrul atentiei noastre. Daca vrem ca Romania de maine sa fie asa cum ne-o dorim cu totii, atunci trebuie sa avem grija de ei!”
Calin Goia

Copiii sunt lumea de maine! Hai sa-I ajutam sa o ia #delacapat

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Craft Interactive

Suntem agenție de performance marketing. Construim mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care creștem performanța și notorietatea business-urilor. Suntem specializați în Strategie digitală, Branding,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related