Cadourile Craciunurilor trecute

Cadourile Craciunurilor trecute

Nu stim ce cadouri extra speciale ati pregatit pentru cunoscuti, dar poate vorbim cu niste oameni normali care habar n-au ce sa cumpere pentru toti cei cu care o sa se intersecteze in zilele de Sarbatoare care se apropie. 

O vorba inteleapta spunea asa: Moda revine. Deci am zis ca poate ne-am inspira intre noi daca ne-am arunca un pic in timpurile de altadata. De data asta, americane, sunt mai ofertante. Haideti, sa patrundem direct in paine. 


Ce altceva sa-i dai unui barbat de Craciun decat un stilou? 

Si, ma rog, o femeie l-ar putea aprecia cu aceeasi bucurie cand mai scrie si ea cate ceva.

 

Tot pentru un barbat: sotia ii putea arunca in poala un telefon, mintind ca-i pentru el.

Sursa  

 

Zilele free trial-ului au inceput demuuuult, de la inceputul anilor 1910. Cand puteai sa incerci un cufar timp de aproximativ 2 saptamani ca sa afli cat de prieten iti este. "Fiecare fata si femeie isi doreste unul", aflam. Dar sa fie Piedmont, fetele si femeile o sa verifice.


Sursa

 

Cum arata oferta pentru doamne si domnisoare mai incoace in timp, intrebati? Pai cuprindea dresuri si lenjerie, sugerate de un Mos Craciun care aluneca vertiginos spre pervesiune, imaginea Mojud.


Sursa

Sursa

 

Tot femeile puteau primi in dar si picioare exceptional de fine, daca se foloseau de aparatele de ras Lady Schick.

Sursa

 

Iar pentru cele care traiau drama unei pieli prea albe pe timp de iarna, aveau la dispozitie becurile pentru bronzat Westinghouse. Nu stim cat a fost disponibil pe piata produsul asta, cert e ca la noi echivalent exista: abonament la solarul "de peste drum".

Sursa

 

Bineinteles, tigarile erau un cadou foarte la moda pe vremuri in America. Aproape ca toata familia putea sa pufaie in tihna de Craciun. Copiii aveau si ei candy cigarettes.

Sursa

 

Ce cadou sa fie mai bun pentru gazde decat un cartus de tigari?
Sa apari la usa purtand pe brate mai multe cartuse de tigari.

Sursa

 

Pentru ca fumul de tigara nu iese fara foc:

Sursa

 

Iar pentru familia perfecta si nefumatoare, avem pijamale-pereche.


Sursa

 

Pana la urma, ce mama nu si-ar dori sa primeasca de la sot, fiica si fiu cate un ceas Westclox? Ca permanent sa stie exact cat timp nu mai are la dispozitie. 

Sursa

 

In caz de copii obraznici, spargeti banii inspre varianta Craciunului Colgate. Ce dulciuri? Luati de aici kituri de igiena dentara.


Sursa

 

Unde e un copil, acolo ar trebui sa fie si un Kodak. Care sa-l sperie chiar in dimineata de Craciun.

Sursa

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related