Caleidoscop de nevoi si solutii Made in RO

Caleidoscop de nevoi si solutii Made in RO

S-a declarat cod rosu pentru cei care nu s-au apucatde luat cadouri de Craciun. Aveti grija cum si pe unde circulati. Nu mai e voie sa parcurgeti vreo distanta, de la orice A la oricare alt B, fara sa gasiti pe drum unul-doua obiecte de daruit primprejurul vostru.

Pe 20 si pe 21 decembrie, obiectivul asta o sa fie mai usor de indeplinit. Intr-o zona centrala - Piata Unirii, la 2 pasi de Hanul lui Manuc, se intampla editia de iarna Made in RO - Targ de design romanesc (Facebook event, aici).

Ca sa vedeti cum vor arata optiunile, am colectat niste vizualuri mai jos. Ne adresam celor care sunt publicitari si/sau care cunosc un publicitar in special, pentru ca na, ei le vad cam pe toate. Si trebuie gasite acele treburi care sa-i mai si suprinda.


Desfasuram nevoile unui publicitar

Publicitarii au nevoie de lumina. Pentru inspiratie si cicluri atmosferice diferite. Lana si Beton e un brand timisorean de design care se lanseza la aceasta editie Made in RO. In umrba lui stau Maria Sgircea si Alexandra Spiridon. Ele vin cu niste lampi nemaivazute, din lana, fetru colorat (gri si verde) si beton. 


Tot de lumina se ocupa si Threads & Throws. Aduc la Made in RO lampi din ceramica frumos "croite" cu fire din fibre naturale, parte din Colectia First.


Inca o lampa, proaspat creata de Kaptura de aer, isi face drum pe la Impact Hub: Vis Scris. E multifunctionala. Pe langa ca iti da lumina, functioneaza si in regim de "panza" pentru orice tip de creta. 


Publicitarii au nevoie de pereti umpluti cu desene. Nicio problema, Alexandra Mazgareanu (Ilustrator) se ocupa de povestile spuse in creion si culoare si aduce cu ea multe scenete dintre care sa va alegeti.


Publicitarii au nevoie sa manance. Uneori, pentru asta trebuie sa si gateasca. Si au nevoie sa gateasca in stil. In salvarea lor, vine Florin Constantinescu de la Loved Things care propune niste ustensile de bucatarie artistico-lemnoase pe care o sa va fie mila sa le puneti in folosinta.


Publicitaritele au nevoie de genti. Szasz Zsuzsa face ilustratii si le implanteaza pe genti ordonat sau dezordonat, mininmalist sau mixand texturi si culori grafice, de ies niste minunatii. 


LEMNIA
 chiar propun o noutate: genti din lemn. Dar probabil stiti deja ca atelierul e tinut de o cuplu tata-fiu, ca doar i-am cunoscut mai bine acum cateva luni.


Atat publicitaritele, cat si mamele/amicele/colegele/cunostintele de publicitari au nevoie de bijoux-uri. Contemporia - aka Ioana Streza si Alex Burlacu - vin la targ cu 2 colectii noi: Cupcakes si Colaj.


Bijuterii cu o personalitate greu de trecut cu vederea sunt cele realizate de Tana Enedi sub brandul propriu Life in Mono. Stie ce-i cu publicitarii, a petrecut niste ani in universul asta, apoi s-a decis sa iasa ca sa-i faca mai frumosi.


Publicitarul are nevoie sa se indulceasca. The Herbalist apare, prezent la datorie. Creat in Londra de Diana Anghel si Alexandru Ciomartan, brandul e dedicat extractelor naturale de folosit in cocktail-uri sau in prajituri.


Publicitarul are nevoie de un brad. Care sa nu fie condamnat la moarte. O solutie, kit-ul bradului neconventional de la Alina Panait.


Daca publicitarul opteaza pentru un brad in ghiveci, are nevoie barem de niste decoratiuni. Din repertoriul Made in RO: accesorii de brad din portelan parfumabil, semnate de designerul de bijuterie Bianca Grin si ilustratoarea Agnes Keszeg, decoratiuni din plus venite de la Atelier Simplus, iar sticla lucrata manual + fulguletii si placutele de aur au fost materialele preferate de 441 Design Studio pentru globurile de pom.


Sa nu uitam de copiii publicitarilor, lumina ochilor lor, care au detronat din ierarhia importantei campaniile magice care pleaca de la Cannes cu Lei. Haine din bumbac organic si diverse podoabe decorative jucause se gasesc si pentru ei, aduse de acbc (advanced children basic clothes) si 441 Design Studio.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related