Designerii romani lanseaza colectii noi la "Made in RO - Playground edition"

Designerii romani lanseaza colectii noi la "Made in RO - Playground edition"

Pe 23 si 24 mai, DESIGNIST, prima si cea mai originala platforma online de design din Romania, pregateste o noua editie Made in RO – Targ de design romanesc. Evenimentul, vazut ca o iesire in offline a site-ului designist.ro, va avea loc la Impact Hub Bucharest, unul dintre cele mai creative spatii din Bucuresti, aflat pe str. Halelor nr. 5 (etajul 2), in Piata Unirii, la doi pasi de Hanul lui Manuc.

Editia a 6-a Made in RO are loc in cel de-al doilea weekend al Romanian Design Week, fiind unul dintre cele mai importante evenimente colaterale incluse in harta festivalului. Tema acestei editii, Playground Edition, o reprezinta piesele contemporane cu aer ludic, ingenios.

Nu vorbim doar despre cele mai creative jucarii, ci si de obiecte si accesorii home & deco colorate, jucause – cadouri smart pentru casele noastre, care le vor imprima ceva din savoarea jocurilor copilariei: suspansul, surpriza, veselia, interactivitatea.

In urma apelului de proiecte lansat de designist.ro la inceputul primaverii, proiectele selectate pentru a participa la aceasta editie vin din zone diferite ale designului de produs si ale designului grafic: jucarii, jocuri si accesorii pentru copii, design textil, corpuri de iluminat, piese de mobilier, design de carte, ilustratie, finisaje, accesorii pentru casa si cateva accente fashion special create pe aceasta tema.

Vizualul acestei editii Made in RO este, ca de obicei, un obiect creat de un designer roman de produs: sotronul din silicon rosu, creat de designerul Anca Fetcu la provocarea Intro Design, este versiunea contemporana a jocului care ne-a marcat si bucurat tuturor copilaria.

La aceasta editie Made in RO, vizitatorii pot zabovi la o cafea si tot felul de delicii culinare, dar si la o discutie despre design romanesc in cafeneaua pop-up, special pregatita de Ana Baking Co. Este vorba despre cafeneaua-concept marca Ana Pan, al carei meniu este dezvoltat de catre executive chef Ashlie Dias, cu o experienta de peste 15 ani in restaurante din intreaga lume.

Vor expune: UTA Furniture, Insert Studio, Foldo, NOAH, Irina Alexandra Stoican, In Fata Blocului, Zumm, Printoteca, Palier Design, Prototip Studio, Ploosh, Ana Neacsa, Threads & Throws, thecraft LAB by Irina Neacsu, .care?Cutare, Deco-Box, Allistration, Marie Nouvelle, Cai verzi pe pereti, Marele Deget Mare, Pravalia cu Papusi, Alexandra Mazgareanu, Irina Florea, ACBC, Noha Nicolescu, Contemporia, Bogdan Deliu Design, Laguuna, Aerium, Christine on the Clouds. 

Lucrari expuse:

ACBC - hainute speciale

Zumm - set de tort funky

Uta Furniture - Leagan 0.4

thecraft lab - Fotoliu Catwoman

Printoteca - Monstrii Casei

Ploosh - jucarii cu personalitate

Noha Nicolescu - bijuterii ludice

Ana Neacsa - taburet RCub

Insert Studio -Dollhouse

Parteneri: Romanian Design Week, Ana Baking Co., Impact Hub Bucharest
Partener radio: Radio Gold FM
Parteneri media: Igloo, ELLE Decoration, Decat o Revista, Zeppelin, Designist.ro, Bookaholic.ro, Mixtopia.ro, Revista Bulevard, Getlokal, Institute The Magazine, Totul despre mame, IQads & SMARK, SUB25, Catchy, Cooperativa Urbana, Femei in Afaceri.
Locatii partenere: Simbio, Energiea, Frudisiac, Pukka Tukka, Alt Shift, Shift Pub, Beca’s Kitchen, Acuarela, Acuarela Bufet, M60, Ana Baking Co., Impact Hub Bucharest, La Copac.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related