Doua studente au adus fotbalul in sala de conferinte

Doua studente au adus fotbalul in sala de conferinte
Lavinia Iancu si Maria Irimescu // Foto: Iulian Monea

Daca mergeai prin SNSPA-ul din Bulevardul Expozitiei pe 21 ianuarie, puteai afla cam ce legatura exista intre project management si fotbal - o zona gri, in care mai mult ca sigur ca nu te-ai aventurat pana acum. Raspunsul ar fi venit dintr-o sala de conferinte unde se desfasura tocmai un astfel de eveniment, organizat de catre unii studenti, pentru alti studenti. Kick-off meeting-ul e solutia la ghicitoare, iar Project Management Kick-off e conferinta pe care au gandit-o si comunicat-o Lavinia Iancu si Maria Irimescu.

Cele doua sunt studente la masterul de Management al Proiectelor al aceleiasi SNSPA si, intr-un brainstorming cu creion pe hartie, au descoperit dublul inteles al kick-off-ului. In fotbal, kick-off-ul se refera la lovitura de inceput a meciului, in timp ce in project management, termenul descrie prima intalnire dintre un manager de proiect si un finantator.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related