Bannersnack - aplicatie online de creat banere pentru agentiile de publicitate

Bannersnack - aplicatie online de creat banere pentru agentiile de publicitate

Bannersnack, start-up-ul care isi doreste sa eficientizeze publicitatea online, a lansat Bannersnack pentru agentii, o platforma pentru profesionistii in publicitate.

„Ne dorim sa facem publicitatea prin banere online mai desteapta. Initial am fost incantati de modul in care aplicatia noastra ii ajuta pe cei care detin afaceri mici si mijlocii sa creeze bannere. Pe parcurs insa am observat ca o mare parte din utilizatorii nostri sunt designeri, marketeri si profesionisti din publicitate, asa ca am decis sa cream o solutie dedicata nevoilor lor. Ne-am inspirat din aplicatii precum Dropbox si Google Drive care sunt extrem de usor de folosit si eficientizeaza munca in echipa. Credem ca timpul este cea mai limitata resursa pentru clientii nostri si tocmai aici Bannersnack face diferenta: te ajuta sa economisesti timp, elimina detaliile neimportante si face publicitatea online accesibila si usor de folosit pentru oricine, inclusiv pentru profesionisti. Cat mai multe agentii ar trebui sa incerce aplicatia noastra si de aceea am decis sa o oferim gratuit, fara nici un fel de obligatii tuturor agentiilor pe o perioada limitata de timp.” a declarat Raul Popa, Managerul General.

How It Works

Deoarece poti schita idei rapid cu fonturi profesionale, imagini de stoc premium incluse in aplicatie (fara costuri extra) si folosind editorul de imagini integrat, aplicatia Bannersnack pentru creare de banere permite colaborarea si grabeste procesul de productie al unui banner. De asemenea, cu Bannersnack poti crea rapid prototipuri si variatiuni de aduri pentru A/B testing.

Oricine lucreaza intr-o agentie poate aplica aici.

Site-ul serviciului contine si o sectiune de exemple cu bannere facute cu Bannersnack.

In cei 5 ani de la lansare, aplicatia Bannersnack a avut clienti precum:

Dupa perioada de trial a serviciului, preturile lunare sunt:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related