[Case Study] Aplicațiile office Google Workspace: FOTC redefinește workflow-ul cu un partener Google

[Case Study] Aplicațiile office Google Workspace: FOTC redefinește workflow-ul cu un partener Google

Șansele sunt foarte mari ca echipa ta să comunice deja via Gmail, să distribuie documente și prezentări prin Google Drive sau să stea mereu conectată cu Google Calendar. Cu toții cunoaștem versiunile gratuite ale aplicațiilor de productivitate Google, în special în lumea corporate și a antreprenorilor.

Așadar, de ce ai trece prin deranjul de a face upgrade-ul la varianta business a acestor aplicații cu Google Workspace și alături de un partener premium Google ca FOTC România?

Răspunsul scurt: Google Workspace îți oferă mai mult control, mai multe funcții, mai multă securitate pentru datele companiei, o colaborare mai eficientă și echipe care lucrează mai eficient, mai rapid și sunt mai bine informate ca niciodată.

Răspunsul nostru: În timp ce Google Workspace oferă businessului tău beneficiile unei adevărate reconfigurări digitale, un partener Google îți poate fi alături pas cu pas în această călătorie spre cloud.

În studiul de caz de mai jos, descoperă cum a devenit sprijinul FOTC parte din rutina de business a companiei de software development Busy Machines. 

Despre client: 

Busy Machines este o companie de software development care oferă servicii complete și customizate de software development end to end pe întregul palier de servicii de soft, mentenanță sau extensii de echipe software.  

Cu o echipă de aproximativ 50 de angajați în filiala din Timișoara șii nu numai, Busy Machines lucrează cu un portofoliu compus majoritar din clienți străini, printre care și nume precum Engie, Oyoty, InSocial, Parcer sau SAP. 

Ca orice altă companie tech în creștere, Busy Machines s-a confruntat cu următoarea provocare: gestionarea eficientă a companiei în creștere și conservarea în interiorul echipei a unei culturi productive și colaborative. 

"Pachetul all inclusive oferit de Google Workspace oferă instrumente cloud și email care funcționează foarte bine, plecând de la ce are nevoie o companie. Se administrează facil consola și interfața de email, lucrurile sunt ușor și clar de dedus. Google Drive este de asemenea un beneficiu, la fel ca și opțiunea Google password keeper. Suita de Google Docs este un mare plus, acoperind în mare nevoile de aplicații de office. Și poate cel mai important lucru: consola de administrare a domeniului, utilizatorilor și a drepturilor de acces este facilă si foarte utilă", Doru-Alexandru Balacianu, Business Unit & Project Manager Busy Machines.

 

Principala provocare

Înainte de a face trecerea la Google Workspace, Busy Machines avea deja în spate experiența suitei în urma unui parteneriat direct cu Google. Cu o muncă zilnică și o colaborare care necesită să ții mereu pasul cu echipa și colegii de pe proiecte, aplicațiile de email, planificare ori prezentare de proiecte erau și sunt instrumente de care compania avea nevoie.
Printre lucrurile de care au avut nevoie pe mai departe însă se numărau susținere, suport și consiliere unu la unu, un ajutor în a administra mult mai îndeaproape și mai prompt activitatea legată de suită și managementul acesteia. Evoluția GW necesită o muncă personală de documentare și găsire a soluțiilor.

 

Soluția

Google Workspace era deja suita perfectă pentru companie și modul coerent de lucru al acesteia:

”Google Workspace are și oferă, plecând de la ce are nevoie o companie, autorizat. instrumente cloud și email care funcționează foarte bine”, a explicat project manager Busy Machines.

Cu Google Drive considerat un beneficiu, mulțumiți de modul în care Google stochează parole și practicabilitatea și flexibilitatea folosirii suitei de aplicații, colaborarea cu FOTC a adus un plus mare la nivel de reprezentare și intermediere cu Google în calitate de partener

”Ne-am dorit soluția completă de servicii garantate de FOTC, suportul unei companii ca Google care investește toate resursele pentru a se îmbunătăți continuu și posibilitatea de a lucra cu un partener autorizat care să te poată consilia, să te poată reprezenta, să te poată ajuta și să te poată scuti practic de toată administrarea aceasta complexă”, completează acesta.

 

Rezultate

Cu o echipă deja coordonată și obișnuită cu munca remote, FOTC a realizat o tranziție lină și eficientă din punct de vedere costuri pentru Busy Machines.

Google Workspace a jucat un rol esențial în a ajuta Busy Machines să facă față provocărilor digitale. Gmail, Google Docs, Google Meet sau Drive, am oferit suport pentru a fluidiza ședințe, meeting-uri planificate și nu numai, pentru un Calendar care manageriază o echipă de aproximativ 50 de angajați, indiferent dacă aceștia lucrează remote sau din același spațiu de birouri.

Am oferit consultanță și sprijin permanent, cu un client mulțumit de consiliere și intervenții. Suportul nostru pentru suita și aplicațiile Google Workspace susține mai departe munca angajaților, a managementului și intermediază o relație facilă cu clientul.

 

Despre FOTC 

Specializarea FOTC sunt parteneriatele cu Google Cloud, oferind servicii complete de cloud computing și optimizare. Din 2014, implementăm servicii pentru companii, școli și organizații publice. Expertiza noastră este confirmată de premiul Work Transformation, peste 70 de certificate Google Cloud și premiul EDU Cloud Impact 2020. Avem sucursale în Polonia, România, Bulgaria, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria și Ucraina.

 

FOTC, în cifre

Peste 70 specialiști în cadrul echipei
Peste 2000 companii care ne sunt clienți
Peste 100,000 persoane care folosesc soluții Google Cloud prin intermediul nostru
Prezenți în 7 țări din regiunea CEE
4.9/5 rating pe Google My Business
5 evaluări de expertiză în cadrul Google Partner Directory

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related