Cum poti sa primesti de 1 Martie un BRATISOR – martisorul care poate fi purtat si de barbati!

Cum poti sa primesti de 1 Martie un BRATISOR – martisorul care poate fi purtat si de barbati!

Barbatii moldoveni nu mai sunt singurii romani care, de 1 Martie, pot primi martisoare de la femei. Cu o saptamana inainte de 1 Martie, Kiss FM a lansat BRATISORUL, martisorul unisex.

Cel mai ascultat post de radio din Romania s-a gandit sa extinda la nivelul intregii tari frumosul obicei potrivit caruia atat femeile, cat si barbatii primesc si poarta martisoare la inceputul primaverii. Astfel, in perioada  24 – 27 februarie 2015, Kiss FM pune la bataie 1000 de Bratisoare in editie limitata pentru 1000 de indragostiti, de la Constantin Nautics.

„La noi, in Moldova, baietii primesc martisoare de 1 martie si de 8 martie primesc fetele. Ar fi un  exemplu foarte bun pentru toata tara, pentru ca, de obicei, barbatii nu-si dau interesul prea mult: dau doi lei pe un carcalac de plastic, il baga intr-un plic si-si vad de treaba. Dar, daca ar primi si ei, si-ar da si ei interesul mai mult. Asa ca anul acesta la Kiss FM vom sarbatorii Martisorul pe rit moldovenesc”, spune Andrei Ciobanu, realizator, alaturi de Sergiu Floroaia, al matinalului Kiss FM.

Bratisoarele, care sunt confectionate manual si sunt accesorii unisex, pot fi purtate la tinute sport, dar si la tinute smart-casual.

Prin natura materialelor din care sunt construite, Bratisoarele pot fi purtate tot timpul, in conditii de umiditate, caldura sau frig extreme, fara a se deteriora sau a-si modifica forma, aspectul sau calitatea.

Pentru a castiga unul din cele 1000 de Bratisoare, ascultatorii Kiss FM se pot inscrie la concurs trimitand un SMS la numarul de telefon 0722 20 60 20 (tarif normal), de luni pana vineri, SMS care sa contina un raspuns la cerinta DJ-ului formulata in direct pe postul de radio Kiss FM.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related