KittyMonitor.net, cel mai relevant serviciu de monitorizare in Social Media

KittyMonitor.net, cel mai relevant serviciu de monitorizare in Social Media

TreeWorks, liderul in monitorizarea social media din Romania (prin Zelist Monitor si fbMonitor), anunta imbogatirea substantiala a ofertei adresate profesionistilor din domeniu prin lansarea celui mai inovator serviciu de pe piata: KittyMonitor.net.

"Au trecut 4 ani de cand am lansat Zelist Monitor si abia acum incepem sa intelegem cu adevarat despre ce este vorba in Social Media. Raspunsul a fost tot timpul in fata ochilor nostri, dar, dupa cum bine stim, solutiile evidente sunt de cele mai multe ori foarte greu de gasit. Pur si simplu, am avut acest insight in urma unui studiu exhaustiv pe o perioada de 6 luni asupra preferintelor clientilor nostri. Am observat ca acesti profesionisti, dedicati trup si suflet domeniului in care activeaza, infuzeaza zi de zi social media cu pasiunea lor: PI-SI-CI-LE! ", spune Catalin Tenita, fondator TreeWorks.

Ca parte a initiativei, TreeWorks a lansat un serviciu public gratuit, pentru ca pisicile si manifestarile lor trebuie sa fie "open source". Acesta este disponibil pe www.kittymonitor.net.

"Initiativa noastra nu se opreste doar la acest instrument. Vom face investitii semnificative in dezvoltarea de tool-uri care sa enforseze pisicitudinea in social media. Suntem alaturi de oamenii care au inteles ca detinerea unei pisici este cea mai valida optiune de lifestyle sanatos in conditiile si provocarile de zi cu zi ale mediului urban din secolul XXI. Planul nostru de viitor este sa lansam, in urma unei finantari externe, conceptul Internet of Cats (IoC) si sa dezvoltam device-uri hardware pentru necesitatile de comunicare ale pisicilor. Un prim exemplu este gadget-ul PAW, un breloc prin care pisicile sa poata da like pe Facebook altor pisici", declara reprezentatii companiei.

Sub deviza "Leave no kitty behind", TreeWorks propune hashtag-ul #kittymonitor, prin care toti iubitorii de pisici sunt invitati sa isi exprime pasiunile pe retelele de socializare.

"Fie ca ghiocelul de 1 martie sa le aduca tuturor clientilor nostri brainstorming-uri productive, brief-uri usoare, bugete pe masura, nenumarate cafele si beri in Centrul Vechi si nu in ultimul rand, cat mai multe pisici de care sa se bucure", au incheiat reprezentatii TreeWorks.

NR: Ne-a placut :)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Companii

Subiecte

SectiuneRelated