Razboiul din transeele depresiei

Razboiul din transeele depresiei

Cat de asemanatoare e depresia cu trairea starii efective de razboi, n-am putea spune precis, dar ce se stie deja e ca depresia clinica nu e deloc departe de a fi sinonima cu lupta pentru supravietuire. Mergand pe ideea ca unii dintre noi duc zilnic aceasta batalie nevazuta (constient sau nu) si incadrand-o intr-un decor army, GMP Advertising si TVR au demarat azi campania "Veteranii Depresiei".


Cu finalitatea intr-un workshop, campania se adreseaza acelor oameni care au depasit stadiile critice ale bolii, invatand sa traiasca cu ea. Obiectivul consta in instruirea acestor veterani in vederea sprijinirii celor afectati de depresie din jurul lor.

Astfel, pe 28 martie, doi traineri vor discuta pe marginea unei abordari corecte a bolii, recunoasterea semnelor si traiectoriilor care pot duce la depresie, comunicarea cu persoanele depresive si alte teme, imbracate si ele in conceptul-umbrela al razboiului.


Platforma veteraniidepresiei.ro cuprinde si cateva moduri prin care userii pot sustine cauza: un set de afise si poze de cover cu mesaje din razboiul depresiei (+ optiunea fiecaruia de a-si crea propriul afis) sau posibilitatea de a sustine financiar initiativa (prin achizitionarea unei Medalii de razboi, al carei pret nu e facut insa disponibil).


In incheiere, va lasam sa decideti cat de inspirat a fost folosita expresia "propaganda de razboi".

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related