Neil Patrick Harris nu te plateste din buzunarul lui

Neil Patrick Harris nu te plateste din buzunarul lui

Daca saptamana trecuta aveam un Ricky Gervais total dezinteresat de produsul pe care il promova, cu sarmasmul (sarcasm+sarm) lui caracteristic, azi aterizeaza in hora asta ironica Neil Patrick Harris. Produsul? Heineken Light. Agentia? Parca nu v-ati obisnuit: Wieden + Kennedy, direct din New York. Aici Neil iti spune, cu zambetul lui sugubat, ca indiferent daca iti place sau nu-ti place gustul noii retete Heineken Light, poti sa-ti iei banii inapoi. Dar nu de la el, pentru ca lui nu prea ii pasa:

Iar aici, cu barba de o zi, il vedem incercand sa-si cumpere niste pere asiatice (ce-s alea?). Ca orice celebritate care se respecta, este inconjurat de o haita de aproape-admiratori (pentru ca unii nu prea ii nimeresc numele) care il fac sa darame si distruga un raft intreg de six pack-uri de bere. Si asa se convinge una bucata Neil Patrick Harris sa iti faca reclama live:

Anul trecut, oamenii rai care isi fac veacul prin birouri obscure si reglementeaza consumul de alcool in reclame nu l-au lasat pe Neil sa bea niciun strop de Heinken Light, intr-un ad realizat tot de Wieden + Kennedy New York:

La scurt timp, Neil a descoperit o modalitate prin care sa poata face asta:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related