Wieden+Kennedy Amsterdam semneaza cel mai recent spot din campania Heinken - Road to the Final

Wieden+Kennedy Amsterdam semneaza cel mai recent spot din campania Heinken - Road to the Final

Heineken continua campania globala “Road to the Final” prin lansarea unui nou spot semnat de Wieden+Kennedy Amsterdam, informeaza un comunicat de presa emis de agentie. Noul spot isi propune sa ilustreze felul in care imaginatia il ajuta pe protagonist sa ajunga la cel mai prestigios eveniment al fotbalului – Finala UEFA Champions League.

Spotul lansat astazi este ultimul element din campania integrata brand-ului “Road to The Final” ce marcheaza al saptelea an consecutiv in care Heineken este sponsor official al UEFA Champions League.

Protagonistul clipului este un fan norocos care primeste un bilet la finala UEFA Champions League. Singura problema este ca se afla in cealalta parte a lumii si trebuie sa porneasca intr-o cursa contra cronometru pentru a ajunge la meci. Folosindu-si resursele si inventivitatea, acesta reuseste sa depaseasca fiecare obstacol si sa ajunga pe Wembley chiar inainte de lovitura de incepere.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related