Comanda un cinema la tine acasa

Comanda un cinema la tine acasa

Fenomentul "nu ne uitam la filme de-ale noastre, ca sigur proaste" se pare ca exista si-n Ungaria. Si, la fel ca la noi, oamenii carora le pasa de filmul autohton incearca sa-l combata. In Romania, puteti sa incepeti prin a intra usor-usor in atmosfera filmului romanesc pe Cinepub, o arhiva vie, online si foarte accesibila de proiecte cinematografice romanesti. Am scris despre asta aici.

Ungurii fac pasi un picut mai mici, dar importanti. For some inexplicable reason este un film 100% unguresc, cu actori de care n-a auzit nimeni, de un regizor de care n-a auzit nimeni. Cum faci oamenii, mai indragostiti de film sau nu, sa treaca pragul cinematografului pentru a-l viziona? Pai, simplu: inlocuindu-l pe Mohamed cu spectatorul, iar pe munte cu cinematograful. Si uite asa s-a nascut, gratie agentiei Y&R Budapesta, un mic cinematograf dichisit si mobil, pe care lumea il putea comanda online, pentru maxim sapte prieteni. 

Totul e bine cand se termina cu bine, mai ales scorul ala imposibil de atins si de unele filme de la Hollywood pe IMDb (8.5 ultima data cand am verificat noi). Priviti ce magie se poate faci cu un mini van si un pic de bunavointa:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related