Eugen Suman (Young&Rubicam): Avem foarte multi creativi talentati in Romania, dar care nu gasesc deloc sprijin in managementul agentiilor

Eugen Suman (Young&Rubicam): Avem foarte multi creativi talentati in Romania, dar care nu gasesc deloc sprijin in managementul agentiilor

Acum 3 ani, Eugen Suman a plecat din pozitia de Copywriter de la Graffiti BBDO Bucuresti direct in Slovacia, la Jandl Bratislava unde a devenit rapid Associate Creative Director. Traseul lui prin agentiile europene nu s-a oprit aici, iar din vara lui 2013 e Creative Director la Young&Rubicam Praga, unde-i merge bine. Mi-a spus chiar el asta cand ne-am intalnit la Golden Drum 2013, intre doua prezentari si multe petreceri. Am stat de vorba cu Eugen Suman despre diferenta dintre publicitatea romaneasca si cea slovaca sau cea din Cehia, despre festivaluri, creativitate si de ceea ce au nevoie creativii care vor sa plece din tara.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

SectiuneBranded


Related