Raymond Rubicam. Rezistenta in fata tentatiei de a fi obisnuit.

Raymond Rubicam. Rezistenta in fata tentatiei de a fi obisnuit.

Raymond Rubicam s-a nascut in 1882 intr-o familie de afaceristi din Brooklyn. Parintii lui detineau o afacere prospera in domeniul import-exportului. In aceste conditii, viata lui se preconiza a fi una linistita si lipsita de griji. Dar lucrurile au luat o intorsatura neasteptata cand bunicul sau a murit, iar parintii lui au pierdut afacerea. Putin mai tarziu, tatal sau a murit din cauza tuberculozei. De atunci Raymond nu a mai avut parte de o familie stabila si a fost crescut de diferite rude. A copilarit in Ohio, Texas si Colorado. La 15 ani a parasit liceul pentru a lucra la aprozarul unui var din Denver. De atunci nu s-a mai intors la educatia formala. De-a lungul timpului a avut fel de fel de joburi, de la valet pana la comis voiajor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related