Mihnea Gheorghiu ajunge la Publicis Bucharest, via Hamburg - Paris - Londra - Madrid - Toronto - New York

Mihnea Gheorghiu ajunge la Publicis Bucharest, via Hamburg - Paris - Londra - Madrid - Toronto - New York

Illustration: Kleber Menezes

L-am haituit pe Facebook pentru un interviu inca de prin noiembrie anul trecut, cand parea sa-si fi luat un concediu temporar de la publicitatea din New York ca sa mai vina pe-acasa, in Romania. Intre timp a plecat intr-un tur european si ne scria ca s-ar putea sa vina cu vesti mari. Am reusit sa-l prindem in februarie, cand era deja gata instalat la biroul de Group Creative Director de la Publicis Bucharest, lucru pe care nu l-ar fi anticipat nici el cu cateva luni inainte.

Va zic de la inceput ca nu ati intrat intr-un articol obisnuit. Nu povestim aici doar despre 7 ani din cariera unui pusti din Pitesti care a vrut sa se bata cu toate provocarile din lume si sa castige. Sunt 7 ani de tinerete, experiente, curaj, luat lucruri de la capat si tinut minte chestii. 7 ani de advertising nomad, munca, putin somn, experienta unui profesor mai tanar decat toti cursantii lui si a publicitarului pe care toata lumea il crede nebun atunci cand spune ca a plecat din agentia de 16 etaje din New York ca sa lucreze in creatia romaneasca.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Oreste Dinita
acum 11 ani
Felicitării Mihnea Gheorghiu!!!


Branded


Related