Mihnea Gheorghiu ajunge la Publicis Bucharest, via Hamburg - Paris - Londra - Madrid - Toronto - New York

Mihnea Gheorghiu ajunge la Publicis Bucharest, via Hamburg - Paris - Londra - Madrid - Toronto - New York

Illustration: Kleber Menezes

L-am haituit pe Facebook pentru un interviu inca de prin noiembrie anul trecut, cand parea sa-si fi luat un concediu temporar de la publicitatea din New York ca sa mai vina pe-acasa, in Romania. Intre timp a plecat intr-un tur european si ne scria ca s-ar putea sa vina cu vesti mari. Am reusit sa-l prindem in februarie, cand era deja gata instalat la biroul de Group Creative Director de la Publicis Bucharest, lucru pe care nu l-ar fi anticipat nici el cu cateva luni inainte.

Va zic de la inceput ca nu ati intrat intr-un articol obisnuit. Nu povestim aici doar despre 7 ani din cariera unui pusti din Pitesti care a vrut sa se bata cu toate provocarile din lume si sa castige. Sunt 7 ani de tinerete, experiente, curaj, luat lucruri de la capat si tinut minte chestii. 7 ani de advertising nomad, munca, putin somn, experienta unui profesor mai tanar decat toti cursantii lui si a publicitarului pe care toata lumea il crede nebun atunci cand spune ca a plecat din agentia de 16 etaje din New York ca sa lucreze in creatia romaneasca.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Oreste Dinita
acum 7 ani
Felicitării Mihnea Gheorghiu!!!


Branded


Related