Zilele Portilor Deschise Event Stuff – cu logistica la joaca

Zilele Portilor Deschise Event Stuff – cu logistica la joaca

In intervalul 23 - 25 aprilie Event Stuff Central Europe a organizat Zilele portilor deschise, un eveniment inedit in industria de evenimente romaneasca. Originalitatea evenimentului, adresat BTListilor, PRistilor si altor organizatori de evenimente, a constat atat in idee cat si in concept: depozitul de mobilier al Event Stuff a fost transformat intr-o mistery room, participantii fiind invitati sa descopere indicii care sa-i ghideze prin succesiunea de setupuri de eveniment si de decoruri.

Astfel, acestia s-au plimbat de la zona sobra de conferinta catre cele de cocktail, lounge si petrecere, trecand prin decorul de Craciun si prin cel de vacanta marina cu aer grecesc.

Turul a continuat in corturile instalate afara, in jurul depozitului, amenajate ca pentru eveniment agricol, targ rural, si pavilion de cununie.

Vizita s-a incheiat intr-un cort mare, cu o configuratie inedita: veranda cu acoperis transparent la intrare. Aici s-a optat pentru un setup elegant in care au atras atentia mostrele de scaune ce vor sosi in curand in inventarul Event Stuff si, in special, prezentarea noului cort configurabil de la OZN la Spaceship. Ca ambianta sa fie nu numai eleganta dar si primitoare, invitatii au putut degusta deliciile pregatite de Privileg Catering si cafeaua oferita de Nespresso.

Aranjamentele florale au fost asigurate de Iris.
Credite foto: Silviu Pavel.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related