Event Stuff anunta noutatile de primavara

Event Stuff anunta noutatile de primavara

Cand ai de organizat o lansare cu staif , o mega-conferinta, o competitie sportiva, o expozitie sau un festival sau pregatesti o caravana care sa bata tara-n lung si-n lat poti apela la Event Stuff. Primesti la pachet tot ce ai nevoie: know how-ul, echipa, logistica si siguranta ca te poti concentra linistit pe celelalte aspecte ale evenimentului. 

#eventstuffcufatanoua

Compania Event Stuff, cel mai mare furnizor general de logistica de inchiriat pentru evenimente din Romania, a trecut printr-un proces complex de reorganizare si rebranding.

"Schimbarea este o consecinta fireasca a rebrandigului partenerului nostru, Event Stuff Ungaria. Urmarindu-ne in continuare scopul de a usura munca organizatorilor de evenimente, venim cu o abordare mai indrazneata, cu un apetit crescut pentru proiecte provocatoare si  pentru “first time”-uri, dar si pentru relatii stabile si de durata. Lucram la dezvoltarea de parteneriate care sa ne largeasca sfera de activitate, astfel incat sa putem raspunde unor solicitari cat mai diverse si mai complexe.", a declarat Gabriela Negulescu (Managing Partner al Event Stuff).

 

#noivaechipamevenimentul

Primul rezultat al unui parteneriat local exclusiv este cortul cu deschidere de 40 de m, noul tovaras al corturilor din inventarul companiei, care vine impreuna cu consultanta corespunzatoare si care permite companiei o noua abordare a evenimentelor mari.

Astfel, pe langa corturile deosebite deja cunoscute, cum sunt cel integral transparent si cel octagonal/oval Event Stuff il va include in oferta sa si pe cel cu deschiderea de 40m care poate acoperi peste 3000 de metri patrati.

O alta modalitate de crestere a capacitatii de echipare a evenimentelor mari o reprezinta cooperarea cu partenerul Event Stuff Ungaria, care pune la dispozitia subsidiarei din Romania experienta sa de 17 ani in piata maghiara si un inventar bogat de logistica pentru inchiriat.

"A avea frati mai varstnici este un avantaj, putand profita de experienta lor de viata. Putem apela oricand la experienta si inventarul Event Stuff Ungaria, ceea ce ne permite sa adresam evenimente complexe si mari. (Si cum parteneriatul este reciproc, si echipamentele noastre mai iau calea Budapestei din cand in cand iar schimbul de experienta este intr-un du-te-vino continuu.)", a adugat reprezentanta companiei.

 

#noivadecoramevenimentul 

Event Stuff continua sa-si largeasca sfera de servicii si in zona de decor pentru eveniment. Astfel, pentru anul acesta a pregatit o serie de concepte de decor, in special pentru corturi, aplicabile, insa, si la interior.

Pornind de la ideea discutata cu clientul, Event Stuff se poate implica in dezvoltarea, realizarea si implementarea in intregime a conceptului de eveniment de la idee la simulare, productie si implementare sau doar in anumite aspecte cum ar fi inchirierea de obiecte de decor si butaforie etc, in functie de necesitatile clientului.

"Orice idei sau nevoi ar avea clientii sau potentialii clienti pentru evenimentele lor, suntem pregatiti sa le discutam pentru a gasi solutiile cele mai potrivite. Echipa noastra de profesionisti cu experienta va oferi totdeauna solutiile cele mai eficiente si sigure.", a incheiat Gabriela Negulescu (Managing Partner al Event Stuff).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related