Bicycle Music Festival: primul festival cu muzica la pedale

Bicycle Music Festival: primul festival cu muzica la pedale

Bicycle Music Festival va avea loc in Bucuresti, sambata, 20 iunie, si va fi un eveniment alternativ, cu intrare libera, dedicat pasionatilor de biciclete si muzica.

Bicycle Music Festival este primul eveniment muzical la care energia electrica va fi produsa dand la pedale! Astfel, intregul sistem de sonorizare si luminile pentru cele patru scene amplasate in locatii cheie din Capitala vor fi asigurate chiar de "pedalatorii" participanti la festival. Organizatorii vor pune la dispozitia acestora conditiile tehnice necesare, iar energia electrica va fi eco, rezultand chiar din pedalat!

Participarea la festival va fi gratuita!

Este primul festival la care publicul participa efectiv, realizarea acestuia depinzand de prezenta si implicarea biciclistilor.

 

La Bicycle Music Festival oamenii sunt energia

Festivalul se va defasura urmand un traseu format din patru puncte deja devenite locuri clasice de intalnire pentru biciclisti, care vor fi anuntate in curand. Cele patru puncte vor fi unite de o caravana de biciclete, pentru care adunarea se va suna la primul loc de intalnire, unde va fi amplasata si prima din cele patru scene si unde va avea loc si un mini - concert, sustinut de doua trupe. Urmeaza inca trei puncte de intalnire, cu trei scene si trei concerte sustinute de cate doi artisti, cel din urma incheiand festivalul la o scena mare, cu doua concerte sustinute de invitati speciali.

 

Afisul evenimentului

Pe scurt, Bicycle Music Festival va insemna

  • opt artisti / trupe;
  • patru puncte de desfasurare;
  • patru scene;
  • 2000 de wati “produsi la pedale”;
  • 100 voluntari;
  • caravana de biciclete.

Toate detaliile privind punctele de desfasurare si artistii care vor urca pe scena festivalului vor fi anuntate in cel mai scurt timp. Pana atunci, toti biciclistii sunt rugati sa isi pregateasca bicicletele si sa se puna pe pedalat, pentru ca ii asteptam la festival!

Bicycle Music Festival este un eveniment sustinut de Ciuc Radler

Organizatori sunt Live Pro si Mixtopia.ro

Recomandat de Rock FM

Parteneri media:  Adevarul.ro, Weekend Adevarul, Mixtopia.ro, Bestmusic.ro, Cinemagia.ro, Eva.ro, 220.ro, Music Channel, Orasulm.eu, Sub25.ro, Urban.ro, Urbology.ro, 9am.ro, anyplace.ro, urbankid.ro, trilulilu.ro, feeder.ro, getlokal.ro, IQads

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated