30 de locuri spectaculoase redescoperite în cadrul campaniei România Modernă, realizată de Ogilvy & Mather România pentru Ciuc Radler

30 de locuri spectaculoase redescoperite în cadrul campaniei România Modernă, realizată de Ogilvy & Mather România pentru Ciuc Radler

O intenție sinceră de a vorbi despre România așa cum ai povesti celui mai bun prieten, la o șuetă: fără judecăți și prejudecăți, dintr-o perspectivă realistă, pozitivă și, mai ales, dinamică.

Pornind de la acest insight, echipa Ogilvy & Mather România a creionat o campanie-poveste, spusă din două perspective: una vizuală și una editorială. Un fotograf și un scriitor-jurnalist sunt personajele cheie care, timp de o lună, au descoperit și au arătat România Modernă.

Sorin Onișor, fotograf, profesor, unul dintre cei mai cunoscuți artiști vizuali din România și Diana Cosmin, jurnalist cu o experiență de peste zece ani în domeniu, au împărtășit povestea lor de exploratori ai Romaniei Moderne. In fiecare zi a campaniei, o fotografie și un text, reprezentative pentru România Modernă, au construit povestea propusă de Ogilvy & Mather România și Ciuc Radler.

 

România Modernă vorbește despre lucrurile noi, emergente despre un remix proaspăt între vechi și nou, despre atitudini și idei deștepte.

Peste 30 de locuri spectaculoase au fost fotografiate și povestite de Sorin Onișor și Diana Cosmin, aproximativ 7000 kilometri au fost strabătuți în România Modernă și peste 700 de oameni au participat la petrecerile organizate la finalul fiecărei săptămâni de explorare. Traseul campaniei a atins cele mai importante orașe și rute din România: București, Timișoara, Iași, Brașov și Constanța.

Campania s-a incheiat printr-un eveniment inedit in Bucuresti, unde au fost prezenți aproape 400 de oameni, invitați sa trăiască o experiență modern urbană: o expoziție audio-video, cu fotografii din campanie, o instalație inedită realizată din lamâi naturale care, alăturate unor dispozitive din cupru si zinc, generează curent electric 100% natural și un cub din oglinzi, multi-fațetat, unde invitații și-au putut face fotografii spectaculoase.

 

România Modernă este cea mai complexă campanie realizată de echipa Ogilvy & Mather România pentru Ciuc Premium, de la momentul câștigării contului, la începutul acestui an. Conceptul creativ al campaniei a fost susținut printr-o componentă puternică de digital-PR și acțiuni de BTL.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related