Au fost alesi castigatorii la Grand Spoof 2013, oferit de Ciuc Premium

Au fost alesi castigatorii la Grand Spoof 2013, oferit de Ciuc Premium

Cea de-a saptea editie Grand Spoof a atras 84 de inscrieri si 65 de parodii finaliste, care s-au intrecut in a ironiza reclamele care au enervat romanii sau care au devenit memorabile pentru public. Ieri seara, cele mai bune parodii aflate in Top 10 in clasamentul juriului, inclusiv lucrarile aflate in Top 10 vot online au fost proiectate in cadrul evenimentului de publicitate neconventionala ADfel.

Proiectia a fost urmata de anuntarea si premierea castigatorilor. Castigatorul in urma voturilor acordate de juriul profesionist a fost declarat spoof-ul Cahfu – Reduceri fara mila, inscris de Alex Cotet (parte din echipa Sector 7). Acesta a primit un premiu in valoare de 4.000 de lei, dar si o mentiune speciala oferita de IQads pentru „Cea mai palpitanta intriga”.

Parodia este realizata dupa campania Carrefour si reconstituie o zi din viata preturilor de la Carrefour. „Am ales sa parodiem campania Carrefour fiindca devine tot mai violenta cu fiecare spot. Asa ca am continuat linia lor de gandire si am reconstituit o zi din viata preturilor de la Carrefour, asa cum reiese din campanie. Ne-am dat seama repede ca preturile traiesc intr-o continua stare de teroare. Lumea lor e o lume plina de discriminare si violenta, in care pot fi ucise pe strada pentru simplul fapt ca nu sunt destul de mici. Iar vinovatul moral, asa cum insista si campania originala, este clientul („pentru tine!”)”, a spus Alex Cotet.

Castigatoare in urma voturilor acordate pe site a fost parodia Gargarita-rita, realizata dupa spotul cu acelasi nume de la Raraul, primind in urma competitiei premiul in valoare de 3.000 de lei dupa ce a strans 2.289 de voturi si 2.400 de Like-uri, cu 32.902 de vizualizari in perioada de votare (22 iulie – 12 august).

Castigatorii celor doua mari premii, premiul juriului si cel al publicului online, au fost insotiti pe scena de cei care au primit distinctii speciale, acordate de IQads in cadrul competitiei pentru „Cel mai sincer spoof al anului” (spoof-ul Luati Oncur), "Cel mai variat spoof" (spoof-ul Iubiri prapastioase), "Cea mai buna productie" (spoof-ul Momentul tau), "Cel mai pedant spoof" (spoof-ul Luks. 100% malai), „Cel mai surprinzator spoof” (spoof-ul Seminte cu nuplecabilitate), „Cea mai buna dictie de spoof” (spoof-ul Lectia de maghiara), "Cel mai bun rol masculin" (spoof-ul Despartirea), "Cel mai bun rol feminin" (spoof-ul Noul Dersil cu Deroina), „Cel mai manierat spoof al anului” (spoof-ul Duelul), „Cea mai buna voce de spoof” (spoof-ul Da’ nu-i bai), „Cel mai bun product placement” (spoof-ul Dri Cucher), „Cel mai infocat suporter” (spoof-ul Shaworma de oaie), „Cel mai neaos spoof” (spoof-ul Imparte o ceapa cu un taran), „Cel mai gustos spoof al anului” (spoof-ul Shaormeo).

Vedeti clasamentul final pe platforma The Creator.

Specialistii in comunicare care au format juriul profesionistilor de anul acesta sunt: Catalin Dobre (Executive Creative Director, McCann Erickson), Teo (Comediant, Club 99), Mihnea Gheorghiu (Group Creative Director, Publicis), Catalin Bugean (Film Director, Video Noize), Ioana Moldoveanu (Redactor-Sef, VICE), Jeanina David (Brand Manager, Heineken, Romania) si Monica Dudau (Project Manager, IQads).

Grand Spoof este o competitie IQads oferita de Ciuc Premium si sustinuta de 220.ro. Partenerii media ai competitiei sunt VICE, Times New Roman si Mixtopia. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related