GMP-locul 2 la Ad'Or 2006

"Ne-au despartit doar cateva puncte de agentia anului, dar mai avem pina acolo"
Anul acesta, competitia festivalului Ad'Or a adus agentiei GMP locul doi in clasamentul celor 21 de agentii participante, la doar 6 puncte diferenta fata de castigatorii locului 1, Leo Burnett.

Juriul competitiei a acordat agentiei 5 premii si 6 nominalizari. In randul lucrarilor castigatoare ale festivalului au intrat Romguard - The Thief, Cel mai bun print in categoria vanzari si distributie, Effie IAA - Exces, Cel mai bun print in categoria divertisment, Posta Romana - Campania Servicii Financiare Interne, Castigator la categoria Ilustratie, Posta Romana - Campania Servicii Financiare Interne, Cel mai bun print in categoria produse si servicii financiare si Paxeladine - Wedding, Cel mai bun print in categoria produselor cosmetice si farmaceutice

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related