[Drumul spre Gatit: echipele] Outboxu' vine cu Lunchboxu' la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

[Drumul spre Gatit: echipele] Outboxu' vine cu Lunchboxu' la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

Sa va spunem povestea din spatele oului-care-se-voia-a-fi-o-inima-dar-nu-a-reusit? Se ia una bucata outboxerita (nu dam nume, desi stim) super-entuziasmata de forma asta de trantit oua-namorate, se trece printr-o dezumflare totala la constatarea reclamei false si desantate si, ni se sopteste in casca, rezulta un vulcan de ulei.

Nu ca asta i-ar putea taia din avant ei si echipei Lunchbox, care vin la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl, gazduita de Chef Parade, sa ne demonstreze ca bunavointa e ingredientul care desavarseste orice reteta.

Vedem mai jos dupa ce reguli foarte stricte isi ghideaza pranzul in agentie si cat de priceputi sunt intr-ale bucataritului, chiar de la ei:

Saga formarii echipei

Nimeni nu a avut nevoie de convingere. Nimeni nu gateste si sa facem ceva ce nu am mai facut este lucrul nostru preferat :D

Numele echipei

Lunchbox este compus din doua dintre cuvintele noastre preferate: Lunch si Outbox. Pentru ca majoritatea pranzurilor noastre sunt luate impreuna si pentru ca Irina, our Junior Unicorn copywriter, ne-a educat in acest spirit: nu se sare peste pranz oricate rapoarte ai avea de facut, nu se mananca dulciuri pentru ca dupa aia nu mai avem pofta de mancare, pufuletii nu tin locul unui lunchbox delicios si nimic nu se mananca fara salata. Damn these new kids are tough!

Logo-ul echipei

Deocamdata incercam sa ne descriem noua ideea din spatele logo-ului ca sa incepem designul, dar cand ne hotaram va zicem voua prima oara.

Ingredientul secret ales

Intreaga reteta pe care am ales-o (nu numai ingredientul - fistic) este o sugestie subtila ca o bormasina pentru managerul nostru de a face un teambuilding in Thailanda.

Experienta intr-ale gatitului

Majoritatea dintre noi nu gateste niciodata. De asta va fi atat de amuzant.

(Unii dintre noi se lauda ca felurile care le ies cel mai bine sunt, verbatim: pot sa sparg oua in tigaie fara sa las coji, *flawless*)

O poza vorbeste cat 1000 de dezastre:

Ce are publicitatea de invatat de la gatitul in echipa?

Good advertising si good cooking nu se dau din copy, ci din substanta.

Un mesaj pentru adversari si-nca unul pentru jurati

Le uram adversarilor sa nu li se taie maioneza. Si de asemenea sa nu uite ca de ceea ce ti-e frica nu scapi.

Le recomandam celor din juriu sa fie pregatiti sa inceapa o noua viata, deoarece fisticul nu va mai fi niciodata la fel.

De-abia asteptam

Sa aflam ce inseamna sa interpretezi cafeaua in 5 culori, pentru ca pana acum noua ne-a fost interpretata cafeaua doar ca un portal catre viitor, daca intorci cana si o ruda pensionara se afla in apropiere, cu previziuni despre o dama de pica.

Bonus: o poza cu voi in bucatarie

Uf, nu am avut timp sa ne ocupam de asta :)

Despre Cupa Agentiilor la Gatit

Creativii ingredientelor, ai prezentarilor culinare si suporterii lor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Aducem creativii in bucatarie din 2013 si starnim industria sa se infrunte in preparate. In 2015, Cupa Agentiilor by Lidl e gazduita de Chef Parade Cooking School, beneficiaza de tehnologie de la Electrolux, iar preparatele vor fi gatite sanatos cu Zepter. Participantii se vor juca cu Jacobs si vor degusta alta mancare de peste de la Ocean Fish, in timp ce legumele vor fi rasfatate de Bonduelle. Promotionalele creative sunt asigurate de Samdam.

Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, cu solutii de la AdProduction, tiparituri creative de la Grafica si Tipar, spectacol tehnic de la Five’s si ajutoare de incredere de la Brigada de Voluntari, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna!, La Cucina, Mixtopia si Elevate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Outbox

Agentie independenta de digital marketing cu un portofoliu complet de solutii de comunicare online, de la strategie si creatie web pana la dezvoltare si promovare in mediul online. Cu o activitate concentrata in... vezi detalii »

Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related