DERO in haine de sarbatoare

"Hai noroc sa traiesti sa ai casa-n Bucuresti" este noua campanie desfasurata pentru brandul DERO de catre Unilever South Central Europe pana la sfarsitul acestui an.

Campania se va desfasura pe pe principalele posturi de televiziune prin difuzarea clipului de 25 de secunde al campaniei, prin sponsorizarea primei telenovele romanesti "Numai iubirea" difuzata pe AcasaTV si prin intermediul campanie outdoor, fiind sustinuta si la punctele de vanzare de materiale promotionale adresate atat clientilor cat si comerciantilor.

Pentru ca stie ca de sarbatori fiecare femeie doreste sa petreaca mai putin timp cu spalatul rufelor si mai multe momente de bucurie si liniste impreuna cu familia, DERO vrea sa fie de doua ori de ajutor gospodinei. Pe langa faptul ca scoate cele mai frecvente 99 de pete - listate pe spatele pachetului in aceasta perioda aduce si 999 de surprize de sarbatori. Marele premiu este o casa noua in Bucuresti fiind insotit de 99 seturi de masa pliabila cu 4 scaune si 899 fete de masa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related