Weekend cu filme la Gradina Botanica: Marele Picnic revine in editie concentrata

Weekend cu filme la Gradina Botanica: Marele Picnic revine in editie concentrata

ShortsUP aduce scurtmetrajele in iarba pe 24 si 25 iulie

Pe final de iulie, orasul se pregateste de evadare. Filmele scurte se instaleaza pe iarba, iar Gradina Botanica e gata sa gazduiasca evenimentul care-i scoate pe spectatori din salile de cinema pentru a-i aduce pe paturi, sub cerul liber.

Marele Picnic ShortsUP, editia a II-a, va avea loc vineri, 24 iulie si sambata, 25 iulie, incepand de la ora 18.00. Se anunta un weekend plin cu scurtmetraje premiate, muzica live si jocuri, intr-unul dintre cele mai frumoase spatii verzi din Bucuresti.

Anul acesta picnicul cinematografic se extinde la doua zile si isi propune sa reinterpreteze spatiul Gradinii Botanice prin film, muzica si alte arte prietene cinemaului. Un ecran gonflabil va fi ancorat printre copacii si vegetatia primitoare, pentru a crea sala de cinema preferata a sezonului de vara, cu vedere spre filme scurte si cer instelat.

Dorinta de evadare si calatorie – doua nevoi adanc inradacinate in ADN-ul omului modern, se vor regasi sub forma de comedie, fictiune, animatie si romance in selectia de film a marelui picnic. Cei care n-au apucat inca sa plece in vacanta isi vor lua portia de libertate din scurtmetrajele cu dor de duca proiectate la ShortsUP. Doua programe diferite vor rula vineri, 24 iulie si sambata, 25 iulie, de la ora 21.30 pana la 23.30.

Vineri si sambata, publicul va putea explora Gradina Botanica intr-o serie de tururi ghidate desfasurate intre 18.00 si 21.30. Nu vor lipsi jocurile de iarba verde si gustarile de picnic adunate intr-un food-court cu optiuni diverse.

Muzica se va auzi live, in seara de sambata, cand spectatorii sunt invitati sa prelungeasca desfatarea cinematografica prin dans. Tot sambata, Gradina Botanica va prinde viata de-a binelea printr-un joc de lumini inspirat de sutele de nuante ale spatiului verde care va inconjura evenimentul.

Pentru a ocupa un loc confortabil pe iarba, cinefilii sunt sfatuiti sa vina inarmati cu paturi, cu mentiunea ca acestea vor putea fi cumparate si de la eveniment.

Biletele la Marele Picnic pot fi achizitionate in avans prin MyTicket si Eventim la pretul de 20 de lei/ seara sau 35 lei/abonament dar si la fata locului la pretul de 25 de lei/ seara sau 40 lei/abonament, in limita locurilor disponibile.

In cazul in care vremea nu permite vizionarea filmelor sub cerul liber, evenimentul va fi reprogramat pentru weekendul imediat urmator, vineri 31 iulie, sambata 1 august.

Marele Picnic incheie sirul de proiectii de vara ShortsUP, urmand ca scurtmetrajele sa revina sub acoperis in formula de toamna. 2500 de oameni au pariticipat la prima editie de picnic si peste 4000 de oameni au vizionat filmele pe iarba gradinii, la Noaptea Lunga a Filmelor Scurte 2014.

A 2-a editie Marele Picnic este organizata cu sprijinul Arcub si Primaria Bucuresti.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related