Adrian Popa, full-time Graphic Dealer: Daca o imagine face cat 1.000 de cuvinte, atunci imaginati-va puterea unei imagini facute din 1.000 de cuvinte bine alese

Adrian Popa, full-time Graphic Dealer: Daca o imagine face cat 1.000 de cuvinte, atunci imaginati-va puterea unei imagini facute din 1.000 de cuvinte bine alese

Daca n-ati ajuns la conferintele SMARK KnowHow de anul asta inca, noi va iertam. Dar ati pierdut inca ceva, pe langa speakeri, networking si ocazia de a trage un chiul nevinovat [ si cu folos ] de la birou. Mai inseamna ca n-ati dat nas in nas cu unul dintre primii facilitatori grafici de la noi si cu lucrarile lui.

Il cheama Adrian Popa si e IT-ist de formare. In timp ce se desfasura intocmai, un coleg de munca l-a observat mazgalind cu pricepere si perseverenta prin sedinte, asa ca l-a batut pe umar si i-a spus: cauta pe Google "facilitare grafica". Ce nu stia Adrian atunci era ca daduse peste o notiune cu potential de business. Incet-incet, si-a construit proiectul Graphic Dealer, fix pe feliuta asta (A nu se subestima niciodata incurajarile bine plasate.)

Acum calatoreste, deseneaza evenimente si ii place. Deocamdata, il intalnim virtual pe Facebook, dar pana ne vede la fata ninsoarea, Adrian promite ca o s-avem drept gazda si un website la patru ace.

 

Despre Adrian

Salutari! Ca studii am urmat un profil tehnic de IT, dar profesional am tot migrat pentru ca nu prea mi-am gasit locul doar in zona de training. Desi initial nu asta era planul, Graphic Dealer a devenit un full-time job.

 

Ideea unui proiect de 'facilitare grafica'

Un coleg care m-a vazut ca mazgalesc regulat prin sedinte mi-a spus sa caut astea 2 cuvinte pe net si de atunci am ramas dependent. Termenul “facilitare grafica” este destul de descriptiv – folosirea imaginilor pentru a creste usurinta cu care treci printr-un proces, oferind claritate.

Daca o imagine face cat 1.000 de cuvinte, atunci imaginati-va puterea unei imagini facute din 1.000 de cuvinte bine alese.

 

 

I found this album while trying to catch up with posting photos of my work ! Thank you SMARK for the opportunity to join this event!

Posted by Graphic Dealer on Thursday, July 9, 2015

 

 

Awesome Despretinepentruviitorultau Conference, partially recorded on windows

Posted by Graphic Dealer on Wednesday, October 1, 2014

 

Graphic Dealer

Facilitarea grafica este o metoda experientiala greu de explicat pana nu o traiesti pe propria piele; dar, dupa ce faci asta, o sa vrei sa iti iei doza regulat.

Serviciile oferite sunt de facilitare si inregistrare grafica, iar sfera de aplicabilitate este una foarte larga. Se adreseaza oamenilor care abordeaza subiecte complexe si care vor claritate fara sa piarda prea mult timp.

 

Last march I was invited to harvest an Wild-thing outing called "Survive the weekend". It was quite challenging doing my...

Posted by Graphic Dealer on Wednesday, March 4, 2015

 

 

Social Media Workshop -Towards the European Year for Development 2015, 6 months to go #eyd2015

Posted by Graphic Dealer on Wednesday, October 1, 2014

 

Primul eveniment la care ai desenat

Primul eveniment nu cred ca o sa il uit curand, a fost un curs de 3 zile despre siguranta si adaptabilitate.

Pentru fiecare ora de desen am lucrat cam 3 ore inainte, mi-au transpirat mainile pe markere si am petrecut cateva ore bune dupa ce s-a terminat cursul doar sa ingros cateva linii si sa adaug umbre.

Reactia tuturor oamenilor de atunci m-a incurajat sa merg mai departe.

 

Printre lucrarile tale preferate:

Sunt multe de care sunt mandru, nu le pot face publice pe toate, dar cele mai recente ar fi:

1. Un schimb de studii de caz din Timisoara, unde desenele astea 3 au reusit sa puna pe aceeasi pagina 20 de oameni din tari diferite, cu background-uri complet diferite si pentru care engleza nu este necesar prima alegere pentru a se exprima.


2. Inregistrarea unui dialog public de 250 persoane despre viitorul Clujului, unde am avut o echipa intreaga care m-a ajutat sa recoltez informatii.

 

Promovare

Folosesc pagina de Facebook mai mult ca spatiu de portofoliu, din cand in cand caut evenimente la care mi-ar face placere sa particip si le propun colaborari, dar nu iese mereu bine.

Dupa cum spuneam, este greu de explicat in cuvinte ceea ce fac si, de aceea, majoritatea clientilor noi au experiente anterioare cu facilitarea grafica.

 

S.A.D. How to tackle Stress, Anxiety and Depression from a medical standpoint in Romania

Posted by Graphic Dealer on Tuesday, May 12, 2015

 

Cum ai gandit partea financiara a proiectului?

Am inceput sa gandesc partea financiara destul de tarziu in proiect, atunci cand a devenit ceva full-time. Pretul este facut special pentru fiecare proiect in parte, investitiile sunt direct proportionale cu dimensiunea proiectelor si totul a crescut organic, cu pasi mici.

 

"Graphic Dealer goes retail" - this is the last one out of a series of 13 presentations during this year's Progressive...

Posted by Graphic Dealer on Monday, March 23, 2015

 

Planuri pe 2015?

Da, sa reusesc sa pun pe picioare un website pana nu incepe sa ninga!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related