Galeria animalelor salvate (de hartie)

Galeria animalelor salvate (de hartie)

Ce salvezi cand folosesti o foaie pe ambele pagini, citesti un raport pe calculator in loc sa il listezi in 20 de exemplare inutile si nu ai nevoie de o punga de dimensiunea unui televizor pentru fiecare bluza cumparata? Copaci, ar fi primul gand.

Dar, hei, ei se pot planta oricand si poate vei face si tu asta la un moment dat, asa ca o hartie prost-folosita e doar un fir de nisip in nelinistea lumii. Devine mai complicat, insa, sa plantezi tigri, ursi si alte exemplare care isi pierd habitatul o data cu lipsa padurii.

Pentru ca oamenii sa vada mai usor care sunt consecintele folosirii in exces a hartiei, WWF / NCPA si Ogilvy, India, au organizat o expozitie cu hartii (reciclate).

La inceput, foile albe de pe pereti semanau cu un performance neinteles. Cand au fost luminate, insa, umbrele lor au spus o poveste care da de gandit.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related