Ogilvy Romania este "Agency of the Year" la Golden Hammer Awards

Ogilvy Romania a castigat titlul de "Agency of the Year" in cadrul celei de a unsprezecea editii a Festivalul de publicitate Golden Hammer 2010.

Golden Hammer este principalul festival de publicitate organizat in regiunea Baltica, ce recunoaste si premiaza creativitatea, inovatia si excelenta in advertising, si si-a desemnat laureatii in acest week-end. Pe langa marea majoritate a participantilor care provin din tarile CEE, la festival au inscris lucrari agentii prestigioase din tari precum Africa de Sud, Australia, Elvetia, Germania, Austria, Franta, Belgia, Finlanda.

Lucrarea castigatoare a categoriei Print a fost "The Big Turn Off" realizata de Ogilvy pentru WWF, lucrare ce a obtinut atat Gold cat si Grand Prix-ul acestei categorii. Totodata, lucrarea neconventionala "Punch Machine" realizata pentru acelasi client WWF a fost recompensata cu Silver in categoria Outdoor. Ambele executii sunt parte a campaniei de promovare a manifestarilor Earth Hour in Romania - o initiativa ce a devenit un fenomen global in lupta impotriva schimbarilor climatice.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Campanii

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related