Ogilvy si WWF invita romanii sa stinga lumina de Earth Hour

Ogilvy semneaza pentru al doilea an consecutiv campania de promovare a manifestarilor de Earth Hour in Romania, care vor avea loc pe 27 martie, incepand cu ora 20.30 in Bucuresti si in peste 20 de orase din toata tara.

Schimbarile climatice se intampla pe tot globul. Toata lumea stinge lumina pentru o ora este declaratia prin care Romania se alatura pentru a doua oara campaniei globale Earth Hour, pentru a transmite lumii un mesaj despre nevoia de actiune impotriva schimbarilor climatice. Anul acesta, stingem din nou lumina alaturi de alte peste 90 de tari participante, pentru a arata lumii intregi cat de multe putem face impreuna, la initiativa WWF, organizatia care coordoneaza de 4 ani campania globala. O initiativa devenita astazi cea mai mare manifestare de mediu din toate timpurile si salutata si de aceasta data de Ogilvy cu o campanie de promovare pe masura.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related